zoner.cz   |   regZone.cz   |   czechia.com   |   inShop.cz   |   inMail.cz   |   Interval.cz   |   ZonerPress.cz   |   inPage.cz   |   Zonerama.cz
přihlášení k účtu
novinky

10. 1. 2019
UPGRADE Nově je výchozí verze PHP 7.3.
8. 10. 2018
UPOZORNĚNÍ: 9.10.2018 dojde k přestěhování serveru do nového datového centra. Očekávaný výpadek cca hodina.
19. 5. 2017
UPOZORNĚNÍ: U nově zřizovaných služeb je výchozí verze PHP 7.0.
archiv
doporučená kniha



MySQL profesionálně
Optimalizace pro vysoký výkon
712 stran, cena 621,- Kč

koupit
vlákno

Kategorie: PHP

seznam kategorií | nové téma | hledat

408 Request Timeout
Od: Tomáš
Posláno: 8. 3. 2018 22:42:47
Dobrý den,
Využívám služby zdarma

Už delší dobu se potýkám s chybou
408 Request Timeout
Vypršel čas vyhrazený na zpracování požadavku.

Stránky se mi načtou vždy, ale 2x z deseti, když přijímám data z formuláře to hodí onu chybu.

Data přijímám pomocí $_POST['xxx'].
Už jsem vytvořil i testovací formulář s jedním inputem (text-jedno slovo) a ta chyba se objeví i tak.
Testoval jsem na http:// i na https://

Na mé stránky dle počítadla chodím jen já sám. Je pravda, že o půlnoci mi to třeba jede úplně 100%.
Testováno z různých PC, z různých míst, různé prohlížeče.
Samozřejmně bych chtěl stránky dát do cajku a zveřejnit.

Je chyba jen u mě? Nebo mohu nějak zvýšit onen časový limit? Nebo to chce prašule?

Děkuji

Re: 408 Request Timeout
Od: Tomáš
Posláno: 9. 3. 2018 23:15:26
max_execution_time 30
max_file_uploads 20
max_input_nesting_level 64
max_input_time 30
max_input_vars 1000
memory_limit 92M

Díval jsem se do nastavení serveru - jestli to dobře chápu tak limit je 30 sekund (to je hodně slušné - zadáčo :-))
Jenže mě to vyhodí Timeout cca po 2-3 sekundách :-(.
Z logu ze serveru jsem dostal pouze mé FTF přenosy

Přeci nepůjdu testovat na jiný hosting :-(

Re: 408 Request Timeout
Od: Tomáš
Posláno: 11. 3. 2018 20:23:39
Pořešeno přechodem ke konkureci.

Zatím ani jeden výpadek testováno po celou sobotu i neděli.

Děkuji za odpovědi :-DDDDDDDD

Re: 408 Request Timeout
Od: Tomáš
Posláno: 13. 3. 2018 18:00:55
Tak mi zde zůstal ještě poslední projekt - už je tu jen jeden jediný.
Jedná se o databázi s ukládáním do Mysql...

Podstatné je, že s chybou 408 Request Timeout - už jsem se nyní nesetkal.

Zřejmě jsem překračoval jiné limity?!

Smazání většiny projektů pomohlo a problém odstraněn.

Re: 408 Request Timeout
Od: David
Posláno: 15. 3. 2018 13:10:20
Ahoj, můžu se zeptat, která je ta konkurence?
Občas se alternativa může hodit,
dík d.