zoner.cz   |   regZone.cz   |   czechia.com   |   inShop.cz   |   inMail.cz   |   Interval.cz   |   ZonerPress.cz   |   inPage.cz   |   Zonerama.cz
přihlášení k účtu
novinky

10. 1. 2019
UPGRADE Nově je výchozí verze PHP 7.3.
8. 10. 2018
UPOZORNĚNÍ: 9.10.2018 dojde k přestěhování serveru do nového datového centra. Očekávaný výpadek cca hodina.
19. 5. 2017
UPOZORNĚNÍ: U nově zřizovaných služeb je výchozí verze PHP 7.0.
archiv
doporučená kniha



MySQL profesionálně
Optimalizace pro vysoký výkon
712 stran, cena 621,- Kč

koupit
příspěvěk


seznam kategorií | nové téma | hledat

Re: prihlasovanie uzivatela do stranky
Od: David
Posláno: 27. 1. 2005 14:17:48
s pomocou linuxu a hrubej knizky PHP4 bible som to nakoniec vyriesil. Stacilo odstranit vsetky session_start(); prikazy a pridat jeden na zaciatok index.php pred akymkolvek vystupom z php do prehliadaca. - keby mal nahodou niekto ten isty problem.
Diky moc,
D
seznam odpovědí
téma autor vloženo
prihlasovanie uzivatela do stranky David 21. 1. 2005 10:33:50
Re: prihlasovanie uzivatela do stranky pk 21. 1. 2005 12:02:58
Re: prihlasovanie uzivatela do stranky David 26. 1. 2005 13:02:01
Re: prihlasovanie uzivatela do stranky David 27. 1. 2005 14:17:48

odpovědět

Jméno:
Předmět:
E-mail:
Potvrzovací kód:    
upozornění

Toto je neredigovaná a nemoderovaná diskuse čtenářů serveru php5.cz. Provozovatel serveru za obsah jednotlivých příspěvků nenese zodpovědnost.

Prosíme NEVKLÁDEJTE do diskuze na tomto serveru ŽÁDNÉ WAREZ PŘISPĚVKY týkajících se kradení software a podobného obohacování.

Tyto příspěvky přímou měrou poškozují tento server, proto se jich prosim VYVARUJTE.

Upozorňujeme, že u všech příspěvků zaznamenáváme IP adresu a cookies a tyto údaje poskytujeme v případě warez příspěvků orgánům, které si je čas od času vyžádají. Pokud s tímto nesouhlasíte, nevkládejte prosím do tohoto fóra žádné příspěvky - chod serveru je závislý především na disciplíně jeho uživatelů a nemáme zájem, zde řešit žádná témata, která jsou v rozporu s platným právním řádem.